Hava Durumu

Nereden nereye!

Bursaspor'un kadro değeri 15 yıl öncesine gitti. Süper Lig'e veda eden Yeşil Beyazlılar bu yıl 5 milyon 880 bin Euro'luk kadroyla mücadele ediyor. Bursaspor'un 3 sezon önceki kadro değeri 89 milyon Euro'ydu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2019 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2019 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nereden nereye!

SON 15 YILIN EN DÜŞÜĞÜ

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşerek önemli gelirlerden olan ve uzun bir süredir de mali kriz ile boğuşan Bursaspor, yeni sezonda kadrosunda küçülmeye gitti. Bursaspor'un bu sezonki kadro değeri 5 milyon 880 bin Euro olarak değer buldu. Yeşil Beyazlı kulübün böylelikle kadro değeri, son 15 yılın en düşük değeri olarak gözlemlendi. Bursa-spor'da kadro değerinin bu denli düşmesinde, son yıllarda yaşanan başarısızlıklar etkin rol oynadı.

TEK ÇARE TASARRUF OLDU

Pek çok gelirden olan Yeşil Beyazlı kulüp, borçların da etkisiyle çareyi kadro tasarrufunda buldu. Bundan 3 yıl öncesinde ise Bursaspor'un kadro değeri 89 milyon 380 bin Euro'yu gördü. 2015/16 sezonunda Yeşil Beyazlı kulüp, tarihindeki en yüksek kadro değerine ulaşmıştı. Ancak ilerleyen dönemde Bursaspor'un kadro değeri giderek düştü. Bursaspor'un kadro değeri geçtiğimiz sezon ise 37 milyon 700 bin Euro olarak gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.