Hava Durumu

Netflix'ten yeni dizi: Barbarians!

Netflix, müşterilerine iyi diziler sunmak için çabalıyor. Bu ayın sonunda ise karşımıza yeni bir dizi ile çıkıyor: Barbarians. Netflix, orta çağ temalı dizi seven müşterilerine kendi platformunda Vikings ve ilerleyen zamanlarda da The Witcher'ı sunmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2020 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2020 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netflix'ten yeni dizi: Barbarians!

Netflix, Barbarians'ın fragmanını yayınladı

Barbarians, Roma İmparatorluğu ve Cermen kabileleri arasında geçen Teutoborg ormanındaki savaşın hikayesini konu alıyor. Fragmanda bahsedilen Cermen kabileleri ayrı bir şekilde yaşarken, Roma İmparatorluğunun topraklarına girmesiyle zor bir karar almaları gerekiyordu.

Bu karar tüm kabilelerin birleşmesi ve Roma İmparatorluğuna karşı savaşması demek oluyordu. Dizide gerçekçiliğe de önem veren Netflix, diziyi çekerken dönemin dilleri olan Almanca ve Latince'yi kullandı. Ayrıca dizi de bolca savaş sahnesi ve entrika da bulunacak.

Dizi, Jan Martin Scharf ve Arne Nolting tarafından yaratıldı ve oyuncu kadrosu da şu şekilde: Laurence Rupp (Mission Impossible: Rogue Nation), Attila C. Arpa (Atomic Blonde), David Schütter (Charlie's Angels) ve Bernhard Schutz (A Most Wanted Man).

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.