Hava Durumu

Netflix, yeni indirme özelliğini kullanıma sundu

Netflix'in film ve dizi indirme özelliği yenilendi. Dijital yayın platformun Android uygulaması artık, beğeneceğinizi düşündüğüz içerikleri mobil cihazınıza otomatik olarak indiren bir özellik sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netflix, yeni indirme özelliğini kullanıma sundu

Profil başına 5GB'a kadar indirmeler için ayıracağınız depolama alanını seçmenize olanak tanıyan uygulama, bir Wi-Fi ağına bağlandığınızda sizin için birkaç seçim yaparak indirme işlemini başlatıyor.

Yeni özellik, Akıllı İndirmeler üzerine kurgulandı

Popüler dijital yayın platformunun yeni indirme özelliği, 2018'de piyasaya sunulan Akıllı İndirmeler'i üzerine kurulduğu belirtiliyor. Hatırlayacağınız üzere bu özellik önceden izlediğiniz bölümleri siliyor ve dizideki bir sonraki bölümü indiriyordu.

Yeni özellik, Netflix'in kitaplığında bulunan tüm içerikleri sizin için seçip indirebilir. Ancak, lisans kısıtlamaları nedeniyle bazı dizi ve filmlerde sınırlamaların olacağı belirtiliyor.

Ortaya çıkan yeni özelliğin, Netflix'in kalabalık içerik kataloğuna göz atmak zorunda kalmadan yeni filmler ve şovlar keşfedebilmenizi sağlamayı amaçladığı ifade ediliyor.

Tüm Android kullanıcıları için mevcut olan özelliğin yakında iOS için test edilmeye başlanması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.