Hava Durumu

Netflix, yeni The Witcher: Blood Origin dizisini duyurdu

Netflix, The Witcher: Blood Origin dizisini duyurdu. The Witcher: Blood, ilk Witcher'ın kökenlerini anlatacak 6 bölümlük bir dizi olacak. Bildiğiniz gibi Henry Cavill'in hayat verdiği ve platformun sevilen yapımları arasında yer alan The Witcher için yeni bir yapımın duyurusu yapılmış oldu. Buna göre yeni dizi şu an izlediğimiz diziden tam bin 200 yıl önce geçiyor olacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2020 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2020 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Netflix, yeni The Witcher: Blood Origin dizisini duyurdu

The Witcher: Blood Origin hakkında bilinenler

Netflix imzalı The Witcher platformun sevilen yapımları arasında yer alıyor. Hal böyle olunca dizinin yapımcıları boş durmamış ve yeni bir Witcher seri için kolları sıvamışlar.

Yeni dizi, The Witcher kitaplarının yazarının danışmanlığında senaryolaştırılacak ve çekilecek. İzleyicileri The Witcher hikâyesinin kökenlerine indirmek isteyen Netflix, yeni mini dizisiyle farklı bir evreni işleyecek.

Yeni dizinin çıkış tarihi ve oyuncu kadrosu tam anlamıyla kesinleşmedi. Bildiğiniz kadarıyla orijinal Witcher dünyasından bin 200 yıl öncesinde geçecek. Söz konusu dizi ilk Witcher'ın kökenlerine ineceğimiz ve aynı zamanda insanlar, elfler ve değişik türlerdeki canavarların birbirleriyle nasıl ilişki içinde olduklarını izleyeceğiz.

Fantastik film ve dizilerden alışık olduğumuz elflerin en azından Witcher'daki kökenlerine de inme imkânı sunacak dizinin, İngiltere'de çekilmesi planlanıyor. Orijinal dizinin senaristliğini üstlenen Lauren Schmidt Hissrich ve Declan de Barra yeni çekilecek dizinin yapımcılığını yapacak.

The Witcher serisi kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski, mini dizinin danışmanı olarak yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.