Hava Durumu

Nihat Kahveci, sosyal medyada Mesut Özil'e seslendi!

Süper Lig'de Beşiktaş ve La Liga'da Real Sociedad ile Villarreal gibi takımlarda forma giyen eski milli oyuncu Nihat Kahveci, sosyal medyada Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken bir bir paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2021 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2021 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nihat Kahveci, sosyal medyada Mesut Özil'e seslendi!

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in Karagümrük maçıyla ilgili yaptığı paylaşıma eski milli oyuncu Nihat Kahveci'den yanıt geldi.

'GOL BEKLEYEN MİLYONLAR VAR'

Mesut Özil'in, "Yarınki maça hazırız" şeklinde yaptığı paylaşımına Nihat Kahveci, "Asist ve gol bekleyen milyonlar var. Defansla uğraşıyorsun iki maçtır. Topa sahip olunmadığı için" ifadeleriyle yanıt verdi.

RONALDINHO YANITI GÜNDEM OLMUŞTU

Nihat Kahveci geçtiğimiz günlerde ise Trabzonsporlu yıldız Nwakaeme'nin Yeni Malatya'ya attığı gol sonrası Ronaldinho'nun gollerini hatırlatırken bir kullanıcıdan gelen mesaja verdiği yanıtla gündeme gelmişti.

Bordo mavili oyuncunun attığı gol için "Nwakaeme'den Ronaldinho golü" yorumunda bulunan Kahveci'ye bir kullanıcı "Sanki Ronaldinho gördün" yorumunda bulunmuştu.

Bunun üzerine Kahveci de yorumu yapan kişiye gülücük emojisiyle birlikte "Yaş ufak galiba. İspanya'da oynadım kardeşim karşılıklı" yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.