Hava Durumu

NİLBİAD'dan örnek destek

Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği'nin (NİLBİAD) tadilatını üstlendiği Akçalar'da bulunan Fahriye Sayarel İlk ve Ortaokulu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
NİLBİAD'dan örnek destek

Haber | TOLGA ÖZTAŞ

Bursaspor camiası çok önemli bir etkinlik için bir araya geldi. Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği'nin (NİLBİAD) tadilatını üstelendiği Akçalar Bölgesi'nde bulunan Fahriye Sayarel İlk ve Ortaokulu düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa okul yönetimi ve öğrencilerin yanı sıra Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, NİLBİAD Başkanı Cengiz Kaya Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı oyuncularından Can Maxim Mutaf, Erbil Eroğlu ve Tevfik Akdamar katıldı. Bursaspor Futbol A Takımı'ndan teknik heyet ve oyuncuların açılışa katılmaması dikkat çekti.

İBRAHİM YAZICI'YI RESMETTİLER

Tadilatının tamamını NİLBİAD'ın üyelerinin üstlendiği Akçalar Fahriye Sayarel İlk ve Ortaokulu'nun dış çevresi Yeşil Beyaz renklere boyandı. Ana duvara Süper Lig 2009-10 sezonu şampiyonu Bursaspor yazısı ve kupasının görseli yapıldı. Okulda eğitimlerini sürdüren minik öğrenciler Bursaspor anı duvarına merhum Başkan İbrahim Yazıcı'nın resmini çizdi. Açılışta konuşan NİLBİAD Başkanı Cengiz Kaya okulun yenilenmesine katkıda bulunan tüm dernek üyelerine teşekkür ederken, Bursasporlu genç bir neslin yetişmesi adına öğretmenlere büyük görev düştüğünü söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.