Hava Durumu

Nilgün Belgün'den, Uzay Hepari'yle ilgili aşk itirafı

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, beraber olduğu ilk gencin Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'nun paylaşamadığı adam olarak tanınan Uzay Hepari olduğunu itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilgün Belgün'den, Uzay Hepari'yle ilgili aşk itirafı

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk olan ünlü oyuncu Nilgün Belgün'den aşk hayatına dair yıllar sonra çok konuşulacak itiraf geldi.

YILDIZ TİLBE VE SEZEN AKSU'NUN PAYLAŞAMADAĞI ADAM OLARAK BİLİNİYORDU

Nilgün Belgün, beraber olduğu ilk genç erkeğin Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu'nun paylaşamadığı adam olarak tanınan Uzay Hepari olduğunu itiraf etti. Heparı ile uzun bir ilişki yaşadığını anlatan Nilgün Belgün,"Hayatımda ilk defa küçük biri bana aşık oldu. O da Uzay Heparı'dır. 1987 yılında 36 yaşındaydım, Uzay da 20'lerinde. Mehmet Ali Erbil, Çiğdem Tunç, Halit Akçatepe ve Ayşen Gruda ile sahne alıyorduk. Arkamızda da Uzay ile Levent Yüksel müzik yapıyordu. Orada Uzay, bana aşık oldu. Kızımla 'genç çocuk' diye tanıştırdım. İlk benden küçük flörtümdür. İlişkimiz 1.5 yıl sürdü. O zaman ünlü değildik. Geçenlerde alışveriş yaparken Uzay'ın annesi Eti ile karşılaştım. Büyükada'dan arkadaşım. Uzay'ın oğlu olduğunu çok sonra öğrendim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.