Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi'nin verdiği eğitim meslek sahibi yaptı

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikro Pigmentasyon Eğitimi’ne katılan kursiyerler belgelerini Başkan Mustafa Bozbey’den aldı. Bozbey, “Nilüfer Belediyesi, kadınlarla ilgili projelerde her zaman elini taşın altına koyacaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Belediyesi'nin verdiği eğitim meslek sahibi yaptı
Nilüfer Belediyesi’nin kadınların istihdam edilmesi amacıyla düzenlediği mesleki eğitim kurslarından biri olan ‘Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikro Pigmentasyon Eğitimi’ tamamlandı. Barış Spor ve Gençlik Merkezi’ndeki atölye salonunda, Eğitmen Pigmenist Naz Nezahat Yanmaz tarafından verilen eğitimde, kalıcı makyaj tekniklerinin yanı sıra uygulama da yapıldı. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Eğitim Bürosu tarafından düzenlenen ‘Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikro Pigmentasyon’ eğitimi toplam 60 saat sürdü ve eğitimler sonunda 20 kursiyer belge almaya hak kazandı. Eğitimi tamamlayan kursiyerlere belgelerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Eğitmen Pigmenist Naz Nezahat Yanmaz ile birlikte verdi. 

NİLÜFER KADIN DOSTU KENT

Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri kutlayan Başkan Bozbey, hayatın her anında kadının olması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Bozbey, “Kadınları her zaman sosyal hayatın içinde görmek isteyen bir kurum olduğumuz için bu tür etkinliklere imza atıyoruz. Bu kursu tamamlayan kursiyerlerimiz belki kendi işinin patronu olacak belki de nitelikli bir ortamda iş bulabilecek. Nilüfer Belediyesi kadın dostu kent olarak kadınlarla ilgili projelerde her zaman elini taşın altına koyacaktır. Sizlerden de öneri bekliyoruz” dedi. 

Kursiyerler de böyle bir kursu ücretsiz düzenleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler. Kursiyer Songül Koyuncu, rahatlıkla iş bulabilecekleri bir meslek edindikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

Eğitmen Pigmenist Naz Nezahat Yanmaz da maliyeti fazla olan kursu ücretsiz olarak kadınlara sağladığı için Başkan Bozbey’e teşekkür etti. 

Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikro Pigmentasyon Eğitimi’ne katılarak belge sahibi olan kadınlar, kuaför, estetik ve güzellik salonlarında rahatlıkla iş bulabilecekler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.