Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi TSM Korosu'ndan Öğretmenler Günü konseri

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Öğretmenler Günü'ne özel verdiği konserde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2019 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2019 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Belediyesi TSM Korosu'ndan Öğretmenler Günü konseri

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, yeni sezona anlamlı bir konserle başladı. Koro, Öğretmenler Günü Özel Konseri verdi. Konserde, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk anısına ve bütün öğretmenler için birbirinden güzel eserler seslendirildi. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryumu'nda gerçekleşen konseri Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Mesut Şehitoğlu ile salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler ilgiyle izledi. Şef Filiz Başıbüyük yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, performansıyla alkış aldı. Koristlerin solo performans da sergilediği konser, yaklaşık üç saat sürdü.

Gecede bir de sürpriz yaşandı. Şef Filiz Başıbüyük, konseri izleyenler arasında yer alan Şef ve Bestekâr Erdinç Çelikkol'u sahneye davet etti. "Gel Gönlümü Yerden Yere Vurma Güzel" adlı eseri birlikte seslendiren Çelikkol ile Başıbüyük, geceye performanslarıyla damga vurdu.

Konserin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Mesut Şehitoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına Şef Filiz Başıbüyük'e teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.