Hava Durumu

Nilüfer çocukların tatilini de düşündü

Geleceğin sporcularını yetiştirmek için yıl içerisinde çeşitli faaliyetlerle minikleri sporla buluşturan Nilüfer Belediyespor, okulların yaz tatiline girmesiyle çocuklara yönelik yaz spor okulları açtı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2013 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2013 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer çocukların tatilini de düşündü

Yaz tatili boyunca futboldan yüzmeye, voleyboldan kort tenisine kadar bir çok branşta çocukların sporla iç içe bir yaz tatili geçirmesini sağlayan Nilüfer Belediyespor, haftanın üç günü Üçevler Spor Tesisleri, Konak Olimpik Yüzme Tesisi ve Çalı Kapalı Yüzme Tesisinde faaliyet gösteriyor. Yaz boyunca 3 dönem şeklinde organize edilen branş spor eğitimlerinin ilk dönemi başladı. 2. dönem 8 - 26 Temmuz, 3. dönem 29 Temmuz - 23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Çalışan anne-babalar için yaz sezonunda çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir seçenek de sunan Nilüfer Belediyespor Kulübü, Altınşehir Gençlik Merkezi’nde tam gün spor okulları düzenleyerek çocuklara çeşitli sportif branşların yanı sıra sinema, resim, drama, halk oyunları gibi pek çok sanatsal alanda da eğitim veriyor. Yaz tatili boyunca Altınşehir Gençlik Merkezi’nde uygulanacak olan tam gün programında, hafta içi sabahtan akşam 17:00’ye kadar öğrenciler birçok faaliyete katılma imkanı bulacak.
Çocuklar; futbol, basketbol, hentbol, kort tenisi, karate, voleybol, yüzme, jimnastik çalışmaların yanı sıra modern dans, halk oyunları, drama, okuma, sinema ve resim eğitimleri de alacak. İlk dönemi başlayan tam gün spor okulları 4 dönem olarak organize edildi. İlk döneminin 5 Temmuz’da sona ereceği tam gün spor okullarının ikinci dönemi 8 - 26 Temmuz, üçüncü dönemi 29 Temmuz - 16 Ağustos, dördüncü dönemi ise 19 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Yaz okulu veya tam gün spor okuluna kayıt yaptırmak isteyenler, Nilüfer Belediyespor Kulübü Üçevler Tesisi yada Altınşehir Gençlik Merkezine başvuru yapabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.