Hava Durumu

Nilüfer'de büyük heyecan

Sönmez Medya'nın sponsorluğunu üstlendiği TOSFED BAJA Kupası 3. ayak yarışları dün Nilüfer Halk Evi önünde Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem önderliğinde start aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de büyük heyecan

HABER I SERAY SAYGILIOĞLU

Bu sezon hayata geçen ve toplam 3 yarıştan oluşan 2019 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Baja Kupası'nda, sezonun üçüncü yarışı BAJA MYSIA Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından Bursa'da organize edildi. Yarışmada, Yarışma Direktörü Ertan Uçar, Yarışma Direktör Vekilleri Murat Vatansever ve Mehmet Berat Atagün, Kulüp Spor Komseri Hakan Çarker, Yarışma Güvenlik Sorumluları Salih Güleç ve Nihat Melen hazır bulundu.

Başkan Erdem, yarışmacılara başarılar dileyerek "İlgi son derece fazla. Biz de bu alternatif sporlara Nilüfer Belediyesi olarak destek veriyoruz. Doğa sporları aslında doğayı koruyan etkinliklerdir" dedi. Yarışa toplamda 22 araç katıldı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünden start alan araçlar önce Çalı'ya ardından Dağ Yenice'ye geçerek heyecanlı bir yarış sundu. Akşam 7'ye kadar süren heyecanda vatandaşlar müzik ve eğlenceye doydu. Araçlar bugün de saat 09.00'da Dağyenice Göleti'nin yanında kurulan servis alanında hazır bulunacak. Oradan start alan otomobiller, orman yollarından Çalı Köyü'ne girecek. Yarışmanın sonunda farklı branşlardan katılan ekiplerin birinci, ikinci ve üçüncüleri kupayla taçlandırılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.