Hava Durumu

Nilüfer'de uçurtma şenliği

Nilüfer Belediyesi 14’üncü Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında organize edilen Uçurtma Şenliği, anneler gününde ailelerin renkli görüntülerine sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2015 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de uçurtma şenliği
Nilüfer Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl Gölyazı Zambaktepe’de düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde, çocuklar rengarenk uçurtmalarını gökyüzünde dalgalandırırken, aileler de hafta sonunu yeşillik alanda bir arada geçirmenin keyfini çıkarttı.



Yüzlerce Nilüferlinin uçurtmalarıyla katıldığı organizasyonda en özgün ve en başarılı uçurtmalar dereceye girebilmek için havalandı. Anne ve babaların da en az çocuklar kadar eğlendiği şenlikte, uçurtma sevdalıları gökyüzünde görsel bir şölene imza attı.



Düzenlenen yarışmaya yüzlerce kişi katılırken görsel güzellik, en yüksek uçan ve el emeği gibi kriterleri göz önüne alan jüri, en güzel dört uçurtmayı seçti. Uzun süren değerlendirmenin ardından Mücahit Şahinbaş tarafından yapılan uçurtma birinci oldu. Yarışmada dereceye girenler madalyayla ödüllendirildi. Şenliğe Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Nilgün Berk, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Gürel de katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.