Hava Durumu

Nilüfer'den çifte imza

Yeşil Mavi Beyazlılar dün gerçekleştirdiği törenle Büyükşehir Belediyespor'dan pasör Merve Tanıl ile Beşiktaş'tan milli kaleci İbrahim Demir'i kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'den çifte imza

Gelecek sezon hem Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hem de Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde üst sıraları hedefleyen Nilüfer Belediyespor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz sezon kadın voleybol takımıyla ligde kalmak için baraj Yeşil Mavi Beyazlılar, CEV Challange Kupası'nı kazanan bir diğer Bursa ekibi Büyükşehir Belediyespor'dan pasör Merve Tanıl ile sözleşme imzadı. 27 yaşındaki sporcu daha önce Fenerbahçe, Yeşilyurt, Ted Ankara ve Çanakkale'de forma giymişti.

10 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Yıllardır Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde zirveyi zorlayan ancak geçen sezon hedefinden çok uzakta kalan Nilüfer Belediyespor, kadrosunu Beşiktaş'ın milli kalecisi İbrahim Demir ile güçlendirdi. Başarılı file bekçisi Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde düzenlenen ve Başkan Muhammet Aydın'ın da yer aldığı törende Yeşil Mavi Beyazlılarla 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı. 2006 yılından bu yana Beşiktaş'ın kalesini koruyan İbrahim Demir, 11 sezonda 10 şampiyonluk yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.