Hava Durumu

Nilüfer Deresi'nde can pazarı

Bursa’da ticari aracıyla kestirme yol gerekçesiyle derenin ortasından geçerek evine gitmek isteyen sürücü ve iki bayan, derenin ortasında kaldı. Araçtan güçlükle çıktıktan sonra yüzerek kıyıya çıkan 3 kişi, boğulmaktan son anda kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Deresi'nde can pazarı

Merkez Nilüfer ilçesi ile Osmangazi ilçesini birbirinden ayıran Nilüfer Deresi'nde yine bilindik bir manzara yaşandı. Daha önce öğrencilerin içinde bulunduğu öğrenci servisi ile bir kamyonetin mahsur kaldığı derede, geçtiğimiz gün ise lüks cipi ile dereden geçmeye çalışan bir vatandaş mahsur kalmıştı. Benzer bir görüntü ise yine aynı dere üzerinde yaşandı.

ARAÇ 70 METRE SÜRÜKLENDİ

Edinilen bilgiye göre, evine gitmek isteyen Hamza Şaşkın isimli bir vatandaş, beraberindeki Aysel Şaşkın ve Gülbeyan İstekin isimli iki bayan ile birlikte ticari aracı ile derenin ortasından geçmek istedi. Yolun kestirme olduğu gerekçesiyle derenin üzerinden geçmek isteyen sürücü, suyun yüksekliğini kestiremeyerek, bir anda derenin ortasında kaldı. Sürücü Hamza Şaşkın, ve beraberindekiler, minibüsün suya gömülmesi ile boğulma tehlikesi yaşarken, araçtan yüzerek çıkarak kurtuldu. Minübüs ise, yaklaşık 70 metre sürüklenerek, derenin bir kıyısında durdu.

DEREDEN YÜZEREK ÇIKTILAR

Derenin içine gömülen araçtan yüzerek çıktıklarını ifade eden sürücü Hamza Şaşkın, “Su arabayı alıp götürdü. Yüzerek çıktık. Bayanların birini alıp kıyıya götürdüm. Karşıya geçerek eve gidecektim. Arabada bir şey yok. Ticari araç ve kendi aracım” diye konuştu.

Görgü tanığı bir vatandaş ise, “Su kalkınca şahıslar aşağıya atlamak istedi. Boğulma tehlikesi yaşadılar ama arkadaşlar çıkardı. Araba sürüklendi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.