Hava Durumu

Nilüfer'e Balçova'dan ziyaret

İzmir Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, beraberindeki heyetle birlikte Nilüfer Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Başkan Turgay Erdem'le de bir araya gelen heyet, Nilüfer Belediyesi'nin örnek projeler gerçekleştirdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2019 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2019 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'e Balçova'dan ziyaret

Nilüfer Belediyesi, bilgi, deneyim ve tecrübelerini, çeşitli il ve ilçelerinden gelen belediyelerle paylaşmaya devam ediyor. İzmir Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya da, beraberindeki heyetle birlikte Nilüfer Belediyesi'ne "kıyaslama" ziyaretinde bulundu. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve idari amirlerle birlikte Nilüfer Belediyesi'nin konuğu olan Başkan Fatma Çalkaya, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile de Halk Evi'ndeki makamında bir araya geldi. Başkan Erdem'den projeler hakkında bilgi alan Çalkaya, Nilüfer Belediyesi'nin deneyim ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti.

KURUMLAR ARASI DAŞAMIŞMA

Kurumlar arası dayanışmanın önemine dikkat çeken Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, ortak hedefin halka en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi. İki başkan ziyaretin sonunda günün anısına birbirine hediye verdi. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve beraberindeki heyet, ziyaret kapsamında Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile birlikte Nilüfer Barış Meclisi, Nilüfer Belediyesi İnovasyon Merkezi, Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi, Olgun Gençlik Merkezi, Bizim Bahçe, Alzheimer Hasta Konuk Evi, huzurevi, Çalı Kadın ve Çocuk Akademisi'ni gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.