Hava Durumu

Nilüfer Kadın Korusu'ndan Mehmetçiklere anne şefkati

Bursa'da 105 kadının bir araya gelerek kurduğu Nilüfer Kadın Korosu, sınır ötesinde Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için daha önce yazdıkları bir marşı seslendirdi. Marşın söz ve müziğini yapan Koro Şefi Aysel Gürel seslendirdikleri marşı, 'Anneleriniz daima arkanızda' notuyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2019 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2019 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Kadın Korusu'ndan Mehmetçiklere anne şefkati

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 105 kadından oluşan ve sosyal sorumluluk projelerinde üstlendikleri rollerle vatandaşın takdirini toplayan Nilüfer Kadın Korosu anlamlı bir işe daha imza attı. Anneler gününde Mehmetçik için marş yazıp seslendiren kadın korosu , kamuflaj giyerek okudukları marşı Barış Pınarı'ndaki Mehmetçiklere armağan etti. Marşın yazarı ve bestecisi olan Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel, seslendirdikleri duygu dolu marşı sosyal medyadan, "Anneler gününde kahraman Mehmetçiğimiz için yaptığımız bu marşı "Barış Pınarı Harekatı"ndaki tüm Mehmetçiklerimize de armağan ediyor, muvaffakıyetler diliyor, anneleri olarak hayır dualarımızla onları yürekten destekliyoruz...Nilüfer Kadın Korosu" notuyla paylaştı.
Asker selamı vererek Mehmetçiği selamlayan kadın korosunun seslendirdikleri marş ise dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.