Hava Durumu

Nilüfer Şenlikleri'nde kupa sevinci

16. Uluslararası Spor Şenlikleri'nde futbol, basketbol ve tenis heyecanı yaşandı. Müsabakalar sonunda başarılı olan takım ve sporcular düzenlenen törenle kupa ve madalyalarına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Şenlikleri'nde kupa sevinci

Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri'nde önceki gün futbol, basketbol ve tenis heyecanı yaşandı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen futbol turnuvasının minikler kategorisinin final maçında Özel Çakır Okulları, Canaydın İlkokulu'nu yenerek şampiyon oldu. 15 Temmuz İlkokulu da rakibi İbrahim Uyar İlkokulu'nu 1-0 yenerek üçüncülüğe ulaştı. Küçükler kategorisinde ise Özel Kültür Okulları'nı 9-1 yenen İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulu şampiyonluğunu ilan ederken, Sadettin Türkün Ortaokulu'nu 2-1 ile deviren Meral Muammer Ağım Ortaokulu da turnuvayı üçüncü tamamladı.

MÜSABAKALAR NEFES KESTİ

Şenlikler kapsamında Şahinkaya Okulları Özlüce Kampusu'nda bulunan tenis kortlarında gerçekleşen ve 9 yaş öğrenciler arasında düzenlenen organizasyonda bireysel kızlarda Zehra Tunçbilek, bireysel erkeklerde de Halil Kağan birinciliğe ulaştı. Takım kızlarda Görükle Hazinedaroğlu İlkokulu ile takım erkeklerde Kültür Okulları şampiyon oldu. 77 takımın yer aldığı basketbol turnuvasında ise küçük erkekler kategorisinde Özel 3 Mart İlkokulu, küçük kızlarda Hatice Gani Erverdi Ortaokulu, minik erkeklerde Tan Okulları ve minik kızlarda Özel Bursa Marmara Akcan İlkokulu takımları şampiyonluk sevinci yaşadı.

16. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamına düzenlenen basketbol turnuvasına antrenörler Bircan Doğan ve Aslı Anbarcı yönetiminde katılan Özel Bursa Kültür Okulları küçük kızlarda Bursa üçüncüsü, minik kızlarda ise Bursa ikincisi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.