Hava Durumu

Nilüfer sokakları böyle coşku görmedi

Bursa’nın merkez nilüfer ilçesinde müzik sokağa taştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2013 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2013 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer sokakları böyle coşku görmedi

”21 Haziran Dünya Müzik Günü” dolayısıyla FSM Bulvarı’nın bir bölümü trafiğe kapatılarak amatör müzisyenlere sokakta müzik yapma imkanı sağlandı. ”Sazını, sözünü, arkadaşını al gel” sloganıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen faaliyete Bursa’nın çeşitli yerlerinden gelen amatör ve profesyonel müzik grupları katılarak, trafiğe kapatılan caddede konser verdi. Elektrogitardan saza, piyanodan tambura kadar çeşitli enstrümanlarla her tarzda müziğin icra edildiği şölen gece geç saatlere kadar devam etti. 7’den 70’e yaklaşık 600 müzisyenin 40 grup ile birlikte yer aldığı şölene Nilüferliler büyük ilgi gösterdi. Kendilerini müziğin ritmine kaptıran Nilüferliler, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa’nın tanınmış gruplarından Bakkal Grubu ve Nilüfer Liselerarası Müzik Yarışması’nda dereceye giren Ahmet Erdem Anadolu Lisesi’nin de konser verdiği gecede bir de evlilik sürprizi yaşandı. Konser sırasında verilen aradan istifade eden Yağız adlı bir genç, kız arkadaşı Zeliha’ya evlenme teklifi etti. Teklifi önce şaşkınlıkla karşılayan daha sonra da kabul eden Zeliha’nın cevabı alanda herkesi sevince boğdu.
FSM’yi baştan sona dolaşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Burada farklı bir ortam oluştu. Müziğe gönül verenleri buluşturmak istedik. Nilüfer’de herkesi müziğin içine çekeceğiz. Bursa’da sanatın merkezi Nilüfer oldu” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.