Hava Durumu

"Nisan ayında şampiyonuz"

Yeşil Beyazlı takımın genç teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "2020 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini ve Bursaspor'un nisan ayının son haftalarında şampiyon olmasını istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2020 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2020 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Nisan ayında şampiyonuz"

HABER | Tolga ÖZTAŞ

2020 yılının ilk gününde Bursasporlu taraftarlara İbrahim Üzülmez'den Bursa Hakimiyet aracılığı ile mesaj...

2019'da küme düşerek kabus gibi bir yıl yaşayan Bursaspor'da 2020 yılı öncesi herkes umutlu. Yeni yılda şampiyonluk isteyen Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlara, Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Bursa Hakimiyet aracılığı ile mesaj gönderdi. İlk olarak herkesin yeni yılını kutlayan Üzülmez, "Öncelikle 2020 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Futbolun içerisindeyiz, inşallah sakatlıklar olmadan güzel başarılar yaşayacağımız bir yıl olmasını diliyorum" diye konuştu.

BİZİ HEP DESTEKLEYİN

Bursaspor için de şampiyonluk isteyen genç teknik adam, "Bursaspor'un nisan ayının son haftalarında şampiyon olmasını istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Bursaspor camiası olmak üzere, bütün herkesin yeni yılını kutluyorum. Bütün Bursaspor taraftarlarına benim önlerine çıktığım ilk maç olan Hatayspor karşılaşmasında verdikleri destek gibi kalan bütün maçlarda yanımızda olmalarını diliyorum" dedi.

MUTLU EDECEĞİZ

1997 jenerasyonunun en umut veren ismi olan Kubilay Kanatsızkuş, yaşadığı yükseliş ve düşüşlerden sonra bu sezon düzenli olarak forma giymeye başladı. Bu sezon iyi de performans sergileyen Kubilay, "Yeni yılda hep birlikte, sevdiklerimizle güzel sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. 2020 yılı bizim için zorlu geçecek. Süper Lig için 17 haftalık bir maratonumuz var. İnşallah yeni yılda Bursaspor ailesini mutlu edeceğiz" diyerek 2020 yılı için dileklerini Bursa Hakimiyet ile paylaştı.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Lider Hatayspor karşısında 90+1'de attığı golle Bursasporlu taraftarların 2019 yılını mutlu bitirmesini sağlayan Burak Altıparmak da 2020 yılındaki dileklerini Bursa Hakimiyet ile paylaştı. Burak, "2020 yılı için öncelikle taraftarlarımız olmak üzere bütün herkesin yeni yılını kutluyorum. 2019 yılını lider Hatayspor'u yenerek bitirdik. Biz 2020'de de kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. İkinci devre de çok daha fazla galibiyetler alarak sezon sonu hak ettiğimiz Süper Lig'e geri dönmeyi diliyoruz" diye konuştu.

ÇÜNKÜ HAYAT ÇOK GÜZEL

Bursaspor'un çılgın çocuğu, taraftarların sevgilisi Yevhen Seleznov da 2020 yılı için oldukça güzel dileklerde bulundu. Sezon sonu Süper Lig'e çıkılması halinde kontratının uzayacağını hatırlatan Seleznov, belki de 2020 yılında Timsah'tan daha uzun süreli bir kontrat teklifi alabileceğini ve bunu kabul edeceğini söyledi. Ukraynalı golcü, "Yeni yılda bütün kötü şeyleri unutmanızı istiyorum. Yeni bir yılda yeni bir hayat başlıyor. Olumlu olun. Sadece olumlu yaklaşın her şeye. Çünkü hayat çok güzel. Mutlu yıllar" dedi.

HEP BİRLİKTE

TFF 1. Lig'e sancılı başlayan Bursaspor'da 2019-2020 sezonunun ilk 3 maçında genç Sedat Dursun fırtınası esti. Taraftarların "Puyol Sedat" lakabını taktığı genç oyuncu hem oynadığında hem de oynamadığında gündem oldu. Son Hatayspor galibiyetinde yine sahada olan Sedat yeni yıl için, "2020'de Allah inşallah bize en çok sevineceğimiz ve en çok mutlu olacağımız şey olan "Yeniden Zirveye" çıkmak olur. İnşallah bunu da hep birlikte başaracağız. Ben bütün Bursaspor camiasının, Bursa halkının ve futbol dünyasının yeni yılını kutluyorum" diyerek görüşlerini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.