Hava Durumu

Niyeti bozuk adamla ne konuşacaksın?

Hiç şampiyonluk yaşamadığını söylemesinin ardından Trabzonsporlular’ın tepkisini çeken Şenol Güneş, “Ben her zaman haksızlığa uğradığımı söylüyorum. Bana niye hesap soruyorsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2015 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2015 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Niyeti bozuk adamla ne konuşacaksın?
NİYETİ BAŞKA

Beşiktaş’la sözleşme imzalarken şampiyonluk hiç yaşamadığını söyleyince Trabzonlular'ın tepkisiyle karşılaşan Şenol Güneş, eleştirilere sert çıktı, “Ben Trabzonsporluyum. Benim kalbimde ne olduğunu biliyorum, huzurluyum. Trabzonsporluluğum onların demesiyle sökülmez, onların demesiyle takılmaz, merak etmesinler” dedi. Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Güneş, “Bana kızmış olabilirsin, sevmiyor olabilirsin. Benim Beşiktaş’a gitmemi istemiyor olabilirsin. Ama bu niyetini başka laflarla süsleme.” 

HESABI ONA SOR

“Trabzonspor’un haklarını, haksızlığa uğradığını sen mi savunuyorsun? Ben haksızlığa uğradığımı her zaman söylüyorum. Şampiyonluk kupasını almadığımı söylemek başka bir şey! Kaldı ki benim orada söylemeye çalıştığım, şampiyonluk kupasını alamama sebebi ben değilim, başkası. Onun hesabını ondan sor, bana ne soruyorsun? Kupa da elindeyse onu da göster bana” dedi. “Kupayı almak için savaşalım, bu başka bir şey” diyerek sözlerine devam eden Şenol Güneş, “Niyeti bozuk adamla ne konuşacaksın? Adam seni dinlemiyor ki” ifadesini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.