Hava Durumu

NTV'de Gezi Parkı istifaları

Taksim Gezi Parkı için başlayan ve ülke geneline yayılan protestolardan sonra ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, NTV'deki programına son verdiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2013 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2013 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
NTV'de Gezi Parkı istifaları

Twitter üzerinden açıklama yapan Mehmet Turgut, NTV'de yayınlanan 'Falan Filan' isimli programına, Taksim Gezi Parkı'nda meydana gelen ve tüm Türkiye'ye yansıyan olaylara medyanın tepkisini protesto etmek için son verdiğini açıkladı.

Mehmet Turgut açıklamasında, "Hepimizin bildiği nedenlerden ötürü duyduğum rahatsızlık nedeniyle NTV'de yayınlanan 'Mehmet Turgut'la Falan Filan' programına son veriyorum" dedi.

Bir istifa daha geldi

Taksim Gezi Parkı eylemlerine NTV’nin sessiz kalması ve sansür uygulaması nedeniyle yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi.

Haber prodüktörü olarak görev yapan Ömer Aykar’ın istifasının ardından Doğuş Yayın Grubu’nda Digital Editörlük görevini yürüten Dilara Eldaş da "yayın politikası" nedeniyle istifa etti.
NTV Radyo’da ”İnternetler” programının sunucusu olan ve DYG’da Dijital Editörlük görevini üstlenen Dilara Eldaş ayrılık kararını twitter’dan duyurdu:

Cok sevdigim, yillardir calistigim kanal NTV’yi, okulumu biraktim. Istifa ettim. Sanirim simit satmam gerekecek.
6 yıldır NTV’de görev yapan Eldaş, daha önce atv ve CNNTÜRK’te çalışmıştı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.