Hava Durumu

Nurgül Yeşilçay'dan 'Asmalı Konak' itirafı!

Kariyerinde 22 yılı geride bırakan oyuncu Nurgül Yeşilçay (45), başrolünü Özcan Deniz'le paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi 'Asmalı Konak' hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nurgül Yeşilçay'dan 'Asmalı Konak' itirafı!

Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının bu haftaki konuğu olan Nurgül Yeşilçay, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla dikkat çekti.

Oyunculuğunun yanı sıra resim alanındaki başarılı işleriyle de adından söz ettiren Yeşilçay, tiyatro eğitimine başlama serüveninin bir aşk uğruna olduğu anlattı.

"O zamanlar bir ressamın yanında çalışıyordum. Çok hoşlandığım bir çocuk vardı. Onunla sohbetlerimiz sırasında anlamadığım bir şeylerden bahsettiğini fark ettim; 'Moliere' diyordu, 'Shakespeare' diyordu. Onun neden bahsettiğini anlamak için 'Neymiş bunlar?' diyerek tiyatroya başladım. Hatta okulun ilk senesi hiç sevmemiştim tiyatroyu, ikinci senesinden sonra ise vazgeçemeyeceğimi anladım."

"KİMSE ÖZÜR DİLEMİYORDU"

İstanbul'a geliş sürecini özellikle ertelediğinin altını çizen 45 yaşındaki oyuncu, İstanbul'un ilk başlarda kendisini çok korkuttuğunu söyledi.

Ailesinin oyuncu olmasını istemediğini anlatan Yeşilçay, "Aç kalacağımı düşünüyorlardı. Evden kaçtım, beş parasız şekilde geçtim bütün süreçlerden. İstanbul'un büyüklüğü beni korkuttuğu için de bilerek İstanbul'a gelmeyi erteledim. İlk geldiğimde Beyoğlu'na çıkmıştım, İzmir'den sonra çok hızlı ve kalabalık gelmişti bana. Herkes birbirine çarpıyor ve kimse birbirinden özür dilemiyordu" sözleriyle güldürdü.

"ASMALI KONAK ZAMANINDA TERAPİYE GİTTİM"

Başarılı oyuncu, "Asmalı Konak projesinin hayatımda çok önemli bir yeri var. Kendimizi orada Madonna, Michael Jackson gibi hissediyorduk. İlk terapiye gidişim de ondan sonraydı. Bir daha da gitmedim" dedi.

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI!

"Botoks bende büyük patladı. Ben böyle bir şey yaptığımda kimseye söylemiyorum. Çünkü 'yapma manyak mısın' diyecek. Ben 'manyağım' diyeceğim. Uzayacak. O yüzden söylemiyorum. Gidiyorum. Diyorum ki 'bas abi bas, elini korkak alıştırma' En pişman olduğum şey botoks."

HİÇ AĞLAMA NUMARASI YAPTI MI?

Güzel oyuncu, "Hiçbir tartışma esnasında galip gelemeyeceğini anlayıp ağlama numarası yaptın mı?" sorusu üzerine, "Ben sinirlenince ağlayamıyorum, hararetli bir tartışmanın ortasında banyoya gidip gözümün içine viks sürüp geri döndükten sonra o duyguya oynadığım oldu elbette" itirafıyla şaşırttı.

Bu zamana kadar yer aldığı bütün işlerin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Yeşilçay, "İlk sinema filmim 'Eğreti Gelin'di. Bugün 'yeniden hangi seti yaşamak istersin?' deseler Atıf Yılmaz'ın setini bir kez daha yaşamak isterim. Çalıştığım bütün yönetmenlerden çok şeyler öğrendim, hepsinin yeri bende ayrıdır. Unutamadığım şeylerden bir tanesi de Almanya'da film çekme pratiği aslında. Yurt dışında başka setlerde de bulundum ama Alman disiplini ve dakikliği diye bahsedilen kavramı film çekimi esnasında birebir yaşadım. Delilik gibi bir şey" İfadelerini kullandı.

"KOMEDİ YAPMAK İSTİYORUM"

Kariyerine bugünden baktığında "şu rolü oynamak isterim" diyeceği spesifik bir rol bulunmadığını belirten oyuncu, "Sadece ağlamaktan yoruldum artık. Biraz komedi yapmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.