Hava Durumu

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'tan Kefaret dizisine veda

25 Film'in Fox TV için çektiği Kefaret dizisi 35. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ise Kefaret'e veda paylaşımları yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'tan Kefaret dizisine veda

Son dönemde ekranlara veda eden Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizilerinin ardından Kefaret de final yaptı. Her perşembe FOX ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi 35. bölümü ile 29 Temmuz 2021 perşembe akşamı ekranlara veda etti.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Kefaret'in 35. ve final bölümü 29 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlandı.

Dizinin başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Final bölümüyle karşınızdayız. Tüm çalışma arkadaşlarımızın eline sağlık" notunu yazdı.

"ONUN PARTNERLİĞİ PAHA BİÇİLEMEZ"

Kefaret'te Sinan karakterini canlandıran Mert Fırat ise veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Neredeyse 1 yıla yakın birlikteliğin sonuna geldik. Bizleri hiç yalnız bırakmayan seyircilerimize çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda başka projelerde buluşmak dilekleriyle. Değerli Mesude Arslan hocamla ve Neco Akdeniz'le İntikam dizisiyle başlayan sürecimizin 3. işi de Kefaret oldu, hakları ödenmez gerçekten. Canımız Nurgül Yeşilçay'la rüzgar gibi geçen 2. projemiz ve bakalım daha kaçıncıyı birlikte göğüsleyeceğiz, onun partnerliği paha biçilmez. Yeni tanıdıklarım, ilk set deneyimi olanlar, kıdemli ustalarımız ve tabii ki emekçi set ekibi olmasa bir adım ileri gidemezdik. Sabırlarına, emeklerine ve hiç bitmeyen enerjilerine çok teşekkürler"

Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından uyarlan dizinin kadrosunda, Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Efe Deprem, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Enis Yıldız, Ayberk Aladar, Tolga Güleç, Lavinya Ünlüer, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu, Göktan Oktay Göztepe yer alıyordu.

Yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturduğu Kefaret dizisinin senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam'ın kaleme alıyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.