Hava Durumu

Nuri Şahin'in hayali Borussia Dortmund

Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Nuri Şahin'in Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke ile görüşmesi sonrası spekülasyonlar başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Nuri Şahin'in 2-3 sezon boyunca futbol oynamak istediği ve ardından antrenörlük hayatına başlamak istediği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nuri Şahin'in hayali Borussia Dortmund

Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Türk milli oyuncu Nuri Şahin, eski kulübü Borussia Dortmund'a geri dönmek istiyor.

Ruhr-Nachtrichten'de yer alan habere göre; Nuri Şahin, Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke ile bir görüşme gerçekleştirdi. Werder Bremen ile olan sözleşmesi sona eren Nuri'nin, Watzke ile olan görüşmesinden herhangi bir detay verilmedi ancak bu görüşmenin transferle ilgili olabileceği vurgulandı.

İsmi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Nuri Şahin'in 2-3 sezon boyunca futbol oynamak istediği ve ardından antrenörlük hayatına başlamak istediği bilgisi verildi.

HAYALİ DORTMUND'A GERİ DÖNMEK

Nuri Şahin'in kariyerinin sonuna doğru Dortmund'a dönmek istediği ve futbolu da burada bırakarak antrenörlük hayatına geçiş yapmak istediği belirtildi.

Nuri Şahin, daha önce yaptığı açıklamada, "Kesinlikle antrenör olmak istiyorum. Şimdiden bunun için hazırlanıyorum" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.