Hava Durumu

O çapulcuların yaptığını yapmayız

Kurmaylarıyla birlikte Adana'ya gelen Başbakan Erdoğan, 'Recep Tayyip'in askerleriyiz' sloganları ve tekbir sesleriyle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2013 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2013 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O çapulcuların yaptığını yapmayız

Mersin'de toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak, Şakirpaşa Havaalanı'na indi.

Başbakan Erdoğan'ı karşılamak isteyen AK Partililer, havaalanında toplandı.

Ellerinde Türk bayrağı ve parti bayrakları bulunan kalabalık grup, "Dik dur eğilme Adana seninle", "Polise uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı.

Burada kendisini bekleyen kalabalığa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Hiç endişeniz olmasın siz bizimle beraber yürüttüğünüz sürece milletin rotasında dimdik duran bir AK Parti iktidarı vardır. Bu can bu tende olduğu sürece hiçbir şeyden Allah’ın izniyle yılmaz. Bizim sadece Rabbimize borcumuz var, kimseye değil.

Hizmetlerimizi 76 milyona verdik, hiçbir zaman ayrım yapmadık. Her zaman 76 milyonun partisi olduk. Biz sizleri Allah için seviyoruz. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Siz bize hangi rotayı çizdiyseniz o rotada yürüdük, o rotada yürüyeceğiz.

'O ÇAPULCULARIN YAPTIĞINI YAPMAYIZ'

Biz o birkaç çapulcunun yaptığını yapmayız. Onlar yakarlar, onlar yıkarlar. Çapulcunun tanımı budur zaten. Onlar bu ülkenin başbakanına küfredecek kadar alçaktırlar. İnancınıza güveniyorsunuz, inancınızdan; fikrinize güveniyorsanız fikirlerinizden korkmayın. Bu olayların çevrecilikle alakası yok.

'YÜZDE 95'İ GEZİ'Yİ BİLMEZ'

Bu olaylara katılanların yüzde 95’i Gezi Parkı’nı bilmez, hayatlarında Gezi Parkı’na gitmedi. Ama ben orada doğdum, büyüdüm.

Yedi ay sonra yerel seçimler olacak, ilk dersi demokratik yollarla sandıkta vermenizi istiyorum. Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenler var.

Bu polis kimin polisi, bu milletin polisi. Bunlara aldırmayacağız ama polisimizi de yetirtmeyeceğiz. Bu meydanları anarşistlere, teröristlere mi bırakacaktık?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.