Hava Durumu

O pankart, CHP Grup Toplantısı'nda Kılıçdaroğlu'na sözünü kestirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarda bulunduğu grup toplantısına çiftçilerin açtığı pankart damga vurdu. Demirören'le ilgili kredi ileri sürülen iddialara gönderme yapılan pankartı gören Kılıçdaroğlu, "Bekleyin o konuya da geleceğim" dedi. Çiftçiler, Meclis'te açtığı pankartta "Borçlarını değil çiftçiyi öteliyorlar, çiftçiyi değil Demirören'i gözetiyorlar" ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O pankart, CHP Grup Toplantısı'nda Kılıçdaroğlu'na sözünü kestirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu partililere seslendiği sırada salonda bulunan çiftçiler "Borçlarını değil çiftçiyi öteliyorlar, çiftçiyi değil Demirören'i gözetiyorlar" yazılı pankart açtı. Pankartı gören Kılıçdaroğlu konuşmasına kısa bir süre ara vererek "Bekleyin o konuya da değineceğim" dedi.

"750 MİLYON DOLAR KREDİ ÇEKECEKSİN SONRA ÖDEMEYECEKSİN"

Konuşmasının bir bölümünde Yıldırım Demirören'in Ziraat Bankası'ndan aldığı kredi ile ilgili de açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Devletin bankasından 750 milyon dolar kredi çekeceksin. Sonra bunu ödemeyeceksin, Saraylarda ağırlanacaksın etrafında bir tane icra memuru bile gezemeyecek. Böyle bir adaletsizlik dünyanın hiçbir yerinde yok. Milli piyangoyu da ona verdiler. Böyle bir rezalet Cumhuriyet tarihinde yaşanmadı. Garibana icra gelecek 750 milyon tokatlayan adama hiçbir şey olmayacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.