Hava Durumu

"O personel odasında geçirdiğim geceyi hiç unutmam!"

Oyunu Cansu Dere, Barselona seyahatinde kalacak otel bulamayıp kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayanının teklifi üzerine çalıştığı otelin personel odasında arkadaşıyla bir gece geçirdiklerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"O personel odasında geçirdiğim geceyi hiç unutmam!"

Cansu Dere, "Otel çalışanlarının şaşkın suratlarını ve o personel odasında geçirdiğim geceyi hiç unutmam! O temiz kalpli ve yardımsever insanla iyi ki fotoğraf çektirmiştim. Kimin kime ne zaman, nasıl yardım edeceği hiç belli olmuyor" dedi.

Hürriyet'ten Onur Baştürk'ün haberine göre Cansu Dere, personel odasında geçirdiği geceye ilişkin anısını şöyle anlattı:

Katalonya seyahatimizin başlangıç noktası olarak seçtiğimiz Barselona'da çok güzel bir ev kiralamıştık arkadaşım Deniz'le. Arabayla önce yakın kasabaları gezdik. Hatta içlerinden bir tanesini öyle beğendik ki, akşam geri dönmeyip orada beğendiğimiz otelde kaldık.Hafta sonu Valencia'ya devam edecektik ama hem Barselona'nın tadını yeterince çıkaramadığımız için hem de o an keyfimiz çok yerinde olduğundan vazgeçtik. Hafta sonunda da Barselona'da kalmaya karar verdik.

Tabii planlarımızı değiştirince kaldığımız evi de değiştirmek zorundaydık. Çünkü bizden sonraki tarihler rezerve edilmişti. Sabah evi boşaltmadan seyahat acentemizi arayıp otel rezervasyonu yapmalarını rica ettik. Bu sırada Barselona'nın birbirinden güzel sokaklarını gezmeye başladık. Ama hem zamanı hem de akşam hâlâ gidecek bir otelimiz olmadığını unuttuk!

Seyahat acentesi ilgilendiğimiz tüm otellerin dolu olduğunu söylediğinde biraz üzüldük ama keyfimiz yerinde olduğu için fazla takılmadık. Nasıl olsa koskoca şehirde kalacak bir yer buluruz diye düşündük. En kötü ne olabilirdi ki! Anın tadını çıkarmak ve şuursuzluk had safhada yani...

Akşam olup artık yorulduğumuzda otel bulmaya karar verdik. Biz karar vermiştik ama şehir bizimle aynı fikirde değildi! Kalmayı tercih edeceklerimiz bir yana "Burada kesinlikle kalamam" dediğimiz yerler bile doluydu! Tek bir oda yoktu koskoca şehirde.Saat ilerliyordu ve biz bir arabayla sokakta kalmıştık. Çaresiz geceyi arabada geçireceğiz, hadi bakalım nasıl olacak derken yolda birisi yanıma gelip benimle fotoğraf çektirmek istediğini söyledi.

Hiç yeri ve zamanı değildi ama olur dedim. Sohbet sırasında Fas asıllı olduğunu ve Barselona'da bir otel çalışanı olduğunu söyledi. Hayat işte... Tam o anki konunun insanıydı.

Durumu anlatıp tek bir oda bile bulamayacak kadar şehrin kalabalık olmasına şaşırdığımızı söyleyince o da bize şaşırdı. Hafta sonu bu sezonda Barselona'da son dakika oda bulamamış olmamızın normal olduğunu dile getirdi.

Bütün iyi niyetiyle de çalıştığı otelde personele ayrılmış bir odayı ayarlayabileceğini söyledi. Kabul ettik. Otel çalışanlarının şaşkın suratlarını ve o personel odasında geçirdiğim geceyi hiç unutmam! O temiz kalpli ve yardımsever insanla iyi ki fotoğraf çektirmiştim. Kimin kime ne zaman, nasıl yardım edeceği hiç belli olmuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.