Hava Durumu

Odatv'ye erişim engellendi!

Haber müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç hakkında tutuklama kararı verilmesinin ardından Odatv'ye erişim engeli getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2020 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2020 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Odatv'ye erişim engellendi!

Soruşturma konusu haberde, şehit MİT mensubunun görev yeri, rütbesi, resmi ve hatta ailesinin kimliğine ulaşılabilmesini kolaylaştıracak bilgilerin yer aldığı belirtildi. Terkoğlu, "Türkiye'nin büyük şehirlerinden birinde belediye başkanının, siyasi parti yöneticilerinin, vatandaşların katıldığı bir cenaze töreni, devletin nasıl gizli kalması gereken bir bilgisi olabilir" dedi.

Öte yandan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yaptığı bir haberde hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, "kamu görevlisine hakaret" suçundan verilen bu ceza için hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

BTK'DAN ERİŞİM ENGELİ

OdaTV internet sitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) kararıyla erişime engellendi.

Dün gece OdaTV internet sitesine girmek isteyenler siteye ulaşamadı. Engele ilişkin BTK kararında, "5651 sayılı kanun kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonunda alınan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 05/03/2020 tarihli kararına istinaden bu internet sitesi hakkında idari tedbir uygulanmaktadır" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.