Hava Durumu

Oğlu öldürülen babadan kan donduran sözler!

Kütahya'da, 28 yaşındaki Seyfettin Bayram, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından orman kenarında bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerine gelen baba Mustafa Bayram, "Yapacak bir şey yok. Hakk'ın rahmetine kavuşmuş işte, biz bıkmıştık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 00:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oğlu öldürülen babadan kan donduran sözler!

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası binası karşısındaki orman kenarında akşam saatlerinde yürüyüş yapan vatandaşlar bir kişinin hareketsiz olarak yerde yattığını görünce 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi verdi.

Gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede yerde yatan Seyfettin Bayram'ın çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Polislerin haber vermesiyle olay yerine gelen Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan baba Mustafa Bayram, oğlunun cesedini teşhis etti.

"YAPACAK BİR ŞEY YOK, BİZ BIKMIŞTIK"

Baba Mustafa Bayram polislere, "Yapacak bir şey yok. Hakk'ın rahmetine kavuşmuş işte, biz bıkmıştık bırakıp gidiyordu. Dün sabahtan beri yoktu" dedi.

Seyfettin Bayram'ın cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Seyfettin Bayram (28)

Polis katil zanlısı ya da zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.