Hava Durumu

Oğlum Bilal Erdoğan dava açacak

Başbakan Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve 17 Aralık operasyonunda adı geçen bakan çocuklarının savcılara dava açacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2014 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2014 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oğlum Bilal Erdoğan dava açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski AK Parti milletvekilleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Ankara Ticaret Odası Congresium'da verilen yemeğe, aralarında eski bakanlar Kemal Unakıtan ve Atilla Koç'un da bulunduğu 22. ve 23. dönemde Meclis'te görev yapan 250'ye yakın isim katıldı.

Erdoğan, yemekte eski görev arkadaşlarından, sahaya inerek yerel seçimler için kendilerine destek vermelerini istedi.

Başbakan Erdoğan'ın, basına kapalı olarak gerçekleştirilen yemekte, 17 Aralık operasyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, operasyon savcılarının "paralel yapı" olarak tanımladığı grupla hareket ettiğini söyledi. Erdoğan "Oğlum Bilal Erdoğan ve bakanların çocukları savcılara dava açacaklar" dedi.

Başbakan'ın ayrıca "Bana 'uzun adam' diye beddua ediyorlar. 'Bu kadar yıl ediyoruz tutmadı' diyorlar. Halis olsanız bedduanız tutardı" dediği de belirtildi.

17 Aralık operasyonunun "AK Parti'yi değil Türkiye'yi hedef aldığını" söyleyen Başbakan, "Bu birliğimize beraberliğimize yapılmış bir operasyon" ifadelerini de kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.