Hava Durumu

Oğlumun şehit olacağı içine doğdu

Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş Yasin Gencer'in cenaze töreninde şehidin annesi "Oğlumun şehit olacağı içine doğmuştu." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2015 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2015 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oğlumun şehit olacağı içine doğdu
Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş Yasin Gencer'in cenazesi binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni sonrasında toprağa verildi. Şehidin annesi ise oğlunun şehit olacağının içine doğduğunu ifade etti.

BABA: VATAN SAĞOLSUN

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe bir grup terörist tarafından yapılan saldırıda şehit olan 3 askerden birisi olan Uzman Çavuş Yasin Gencer'in (23) cenazesi öğle saatlerinde hastane morgundan alınarak baba ocağına getirildi. Oğlunun naaşına son kez dokunan baba Ali Gencer, "Vatan sağ olsun" dedi.

"BİRİ GİDERSE BİRİ VAR"

Ağabey Mustafa Gencer, kardeşinin askeri şapkasını takarak tabutuna dokundu. Yüreği yanan acılı anne Fatma Gencer ise Türk bayrağı açarak, "Biri giderse biri var. Mustafa kanını yerde koymayacak. 'Vatan için ömrümüzü veririz' diyenler nerede? Bizim hakkımız helal olsun." diye konuştu.

"GİDERKEN BAYRAĞIMI KEFENİME KOY"

Anne Fatma Gencer, oğlunun 15 gün önce izinden birliğine gittiğini ve şehit olacağının içine doğduğunu ifade ederek, "Giderken 'bayrağımı kefenime koy' diye bağırıyordu. Elimde tutuyorum ağlamıyorum. Helal olsun sana verdiğim sütler. Nur içinde yat." diyerek gözyaşları döktü. Anne Gencer, evinin önünden oğlunu el sallayarak son yolculuğuna uğurladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.