Hava Durumu

Oğluna son kez dokundu

Bursa'da halı saha maçı yaptıktan sonra gittiği evinde ölü bulunan 40 yaşındaki Çetin T. için polis merkezi önünde tören düzenlendi. Polisin annesi, törende oğlunun tabutuna son kez dokunup gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2012 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2012 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oğluna son kez dokundu

Yıldırım ilçesi Zümrütevler Mahallesi Çukur Sokak'ta ikamet eden 40 yaşındaki 2 çocuk babası polis memuru Çetin T., önceki gece saat 00.15 sıralarında mahalledeki arkadaşlarıyla halı saha maçı yaptıktan sonra evine döndü. Yıldırım ilçesinde bulunan Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ndeki akşam nöbetine gelmeyen Çetin T.'ı merak eden arkadaşları, cep telefonundan da ulaşamayınca evine gittikleri Taşkıran'ı mutfakta cansız halde buldu. 2 yıl önce eşinden ayrılan ve yalnız yaşayan Taşkıran'ın halı saha maçının ardından evinde kalp krizi geçirdiği tahmin ediliyor.

Hayatını kaybeden polis memuru için görev yaptığı polis merkezinin önünde tören düzenlendi. Cenaze törenine, Çetin T.'ın ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı. Dualar ve gözyaşları arasında memleketi Ardahan'ın Posof ilçesine gönderilen cenazenin bulunduğu tabuta sarılıp gözyaşlarına boğulan anne Nursal T.'ı ise yakınları güçlükle sakinleştirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.