Hava Durumu

Oğlunun cesedi aranırken acı haberi o verdi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde suya giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Cesedi bulma çalışmaları sürerken suda kaybolan şahsın çalan cep telefonu çaldı. Telefona cevap veren jandarma, aileye acı haber verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oğlunun cesedi aranırken acı haberi o verdi

Pazar günü LYS’ye giren ve sınav stresini üzerinden atmak için arkadaşlarıyla birlikte Kahta Çayının kenarında piknik yapmaya giden Recep Yardım (18) ağla balık tutarken akıntıya kapıldı. Elbiseleriyle birlikte suya girip akıntıya kapılan şahıs, daha sonra suya gömülerek gözden kayboldu. Birlikte pikniğe gittiği arkadaşları yaşanan olay sonrası durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri AFAD ekiplerine haber verdi. Ceset bulunamayınca Şanlıurfa’dan dalgıç polisler çağrıldı. Kahta Kaymakamı Metin Esen, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Bçvş. Süleyman Ergin de olay yerine gelerek bilgi aldı.

Cesedi bulma çalışmaları sürerken suda kaybolan şahsın çalan cep telefonu çaldı. Telefona cevap veren jandarma, aileye acı haber verdi.Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan ceset, torbaya konularak ambulansla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Önceki gün de 23 yaşındaki bir kişi aynı yerde suya girmiş ve akıntıya kapılarak hayatını kaybetmişti.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.