Hava Durumu

Öğretir: Olimpiyatlara katılacağımı hayal bile edemezdim

Galatasaray'da forma giyen Bursalı milli yüzücü Berkay Ömer Öğretir AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında Melisa Öztürer'in konuğu oldu. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na vize alan genç sporcu başarı hikayesini ve hedeflerini seyircilerle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretir: Olimpiyatlara katılacağımı hayal bile edemezdim

Bursa patentli milli yüzücü Berkay Öğretir 2020 Tokyo Olimpiyatları'na vize alarak büyük bit başarıya imza attı. 4 sene formasını terlettiği ENKA Spor Kulübü'nden sezon başı Galatasaray'a giden 22 yaşındaki sporcu 100 metre kurbağalama barajını 59 saniye 54 salise ile aşarak genç yaşta Olimpiyat vizesi almanın heyecanını yaşıyor. Olimpiyatlara çok sıkı bir şekilde hazırlanan Öğretir, aynı zamanda olimpiyat vizesini rekor kırarak aldı.

HEDEFİM YARI FİNAL

Haftada 9 kez su antrenmanı yaptığını söyleyen milli yüzücü, olimpiyatlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti. Hedefle- rine ulaşmada aşama aşama yol katettiğini dile getiren genç sporcu 3 yıl önce olimpiyatlara katılacağımı hayal bile edemezdim dedi. Olimpiyatlarda mücadele etmenin zorluğuna dikkat çeken Öğretir, '' Hedefim yarı final, final yüzebilmek.Madalya alacağım dersem şu an için uçuk bir tabir olur. Yarı final, final yüzüp 2024 Olimpiyatları için daha hazır hale gelmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.