Hava Durumu

Öğretmen canlı ders esnasında cinsel içerikli film izledi!

Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan 53 yaşındaki sosyal bilgiler öğretmeni Michael Braeseke, online ders sırasında cinsel içerikli film izledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2020 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2020 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmen canlı ders esnasında cinsel içerikli film izledi!

O anları kayda alan öğrenci ise, görüntüyü paylaşması için okulun eski öğrencisine gönderince ortalık bir anda karıştı. Öğretmenin filmi izlediği sırada ses kaydı alan öğrenci, kaydı okulun eski öğrencisi olan Elijah Ruby'a yolladı. Elijah ses kaydının olduğu görüntüyü sosyal medya hesabından okul müdürü Patricia Brown'u etiketleyerek "Bunun olmasına nasıl izin verirsiniz?" başlığı ile paylaşınca öğretmen hakkında soruşturma açıldı.

Okul müdürü, öğrencinin paylaşımana anında "Öğrencilerimizin iyiliği, ilk önceliğimizdir" yazarak karşılık verdi. Okul müdürü ayrıca paylaşıma, "Sosyal medya bu tür sorunların çözüleceği bir mecra değil. Bu kaydı bana mail olarak atmanız daha iyi olurdu" dedi. Öğretmenin davranışının asla kabul edilemez olduğunu söyleyen müdür Patricia, öğretmen hakkında soruşturma açıldığını söyledi. Öğretmenin görevden alınmamasına rağmen, bu hafta yapılacak olan vize sınavına gözetmen olarak başka bir öğretmenin görev alacağı belirtildi. Olay hakkında soruşturma açan yetkililer, Elijah'a kaydı kendisine kimin verdiğini sordular ama eski öğrenci isim vermedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.