Hava Durumu

Öğretmenin çantasını çalan kapkaçcı bir saatte yakalandı

Antalya'da, otomobiliyle kırmızı ışıkta bekleyen öğretmen Hülya Bilici'nin (46), içinde kredi kartı, telefonu ve bir miktar parasının bulunduğu çantayı açık bulunan camdan çalan şüpheli A.C (25), olaydan bir saat sonra polis tarafından yakalandı. Şüpheliden alınan çanta sahibine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmenin çantasını çalan kapkaçcı bir saatte yakalandı

Olay, dün saat 08.30 sıralarında Muratpaşa ilçesinde 'Zeytinköy' olarak da bilinen Yeşildere Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde öğretmenlik yapan ve işine gitmek üzere otomobiliyle yola çıkan Hülya Bilici, kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada yaklaşan kimliği belirsiz şüpheli, otomobilin ön yolcu koltuğunda bulunan Hülya Bilici'nin, içinde cep telefonu, kredi kartları ve bir miktar parasının bulunduğu çantayı alarak kaçtı.

Otomobilinden inen Bilici, şüphelinin peşine düştü. Çevredeki vatandaşların da yakalamaya çalıştığı şüpheli uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede araştırma yapan polisler, olaydan bir saat sonra şüphelinin A.C olduğunu belirleyip gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında çaldığı çanta içindekilerle birlikte Bilici'ye teslim edildi.

Kısa süre içinde çantasına kavuşan öğretmen Hülya Bilici, polise teşekkür etti. Polis, bölgede suça ve suçluya karşı 15 ekip, 100 personel ile denetimlerin sürdüğünü belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.