Hava Durumu

Öğretmenler ile askerler okulu boyadı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde askerler, okullarını eğitim ve öğretime hazırlayan öğretmenler ile birlikte okulu boyadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğretmenler ile askerler okulu boyadı

Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 derslikli 29 öğrencili Esenler İlkokulu'nda, pandemi nedeniyle verilen uzun aradan sonra öğrenciler, pazartesi yeniden sınıflarına gelecek. Öğrencilerin gelişi öncesi Okul Müdürü Ebru Hakkoymaz ve öğretmenler, okulu, velilerin desteğiyle eğitim ve öğretime hazırlamak için temizledi. Okulun boyanması için de çalışma başlatan öğretmenlerin durumu anlatmasıyla jandarma ekipleri yardım edeceklerini bildirdi.

Jandarmalar aldıkları boyalar ile geldikleri okulun sınıfları, dış duvarı ile bahçedeki Atatürk büstü ve korkulukları boyadı. Askerler daha sonra okul duvarına Atatürk portresi ile Türk bayrağını çizerek boyadı.Okula gelen ve çalışmaları görerek mutlu olan çocuklara, öğretmenleri ile jandarmalar koronavirüs tedbirlerini anlatarak, duyarlı olmalarını istedi. Esenler Mahallesi Muhtarı Ömer Tiken de öğretmenler ve jandarmaları sergiledikleri örnek davranıştan ötürü teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.