Hava Durumu

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e sürpriz

Şarkıcı Oğuzhan Koç, 29 yaşına girecek olan sevgilisi Demet Özdemir için çıtayı yükseltti. Koç, Demet Özdemir'e unutamayacağı bir doğum günü sürprizi hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e sürpriz

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 2020'nin son günlerinde yeni bir aşka yelken açmıştı. Dört günlük sokağa çıkma yasağının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle aşk ortaya çıkmıştı.

Oğuzhan Koç, ocak ayında "Güzel bir sürecin arifesindeyiz" diyerek, Demet Özdemir ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşıdı.

Başrolünde yer aldığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin setinde gazetecilere açıklama yapan Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç'la aynı evde yaşadığı haberlerine cevap vermişti.

Mutlu olduklarını söyleyen ünlü oyuncu, "Her şey yolunda ama aynı evde yaşamıyoruz, yok öyle bir şey" diyerek, söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

Son dönemde birliktelikleri ile magazin gündeminden düşmeyen Oğuzhan Koç, 26 Şubat 1992 doğumlu olan Demet Özdemir'in 29'uncu yaş günü için kolları sıvadı.

Oyuncuyla geçirecekleri ilk doğum günü için unutamayacağı bir hediye vermek isteyen şarkıcı, Ozan-Kenan Doğulu kardeşlerin stüdyosuna kapanarak, sevgilisi için yazdığı parçayı seslendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.