Hava Durumu

Okan için komik teklif

Bursaspor'un A Milli Takım patentini de taşıyan kalecisi Okan Kocuk'un menajeri Mirsad Türkcan başkan Ali Ay'la görüştü. Türkcan, ismini vermediği bir kulübün Okan için 1 milyon Euro'yu gözden çıkardığını söyledi. Ali Ay teklifi kabul etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okan için komik teklif

Haber ITolga ÖZTAŞI

TOPLANTIYA BEKLENİYORDU

Bursaspor'da Harun Tekin'in Fenerbahçe'ye transferi sonrası birinci kaleci konumuna getirilen Okan Kocuk konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Göztepe maçında da teknik direktör Samet Aybaba'nın kararıyla yerini genç Muhammed Şengezer'e bırakan milli eldivenin menajeri Mirsad Türkcan, sözleşmenin iyileştirilmesinin görüşüleceği toplantı için Bursa'ya beklenirken, Yeşil Beyazlı kulübe ilginç bir teklif sundu. Mirsad Türkcan önceki gün başkan Ali Ay'a ismini vermediği bir kulübün Okan'a talip olduğunu söyledi.

BU RAKAMA TRANSFER OLMAZ

Menajer Mirsad Türkcan'ın Ali Ay'a ilettiği teklifin 1 milyon Euro olduğu belirtilirken, Ali Ay'ın bu rakamı çok düşük bulduğu ve kabul etmediği bildirildi. Telefonla yapılan bu görüşme sırasında Başkan Ali Ay'ın Mirsad Türkcan'a Okan Kocuk'un sözleşmesinin bir an önce netliğe kavuşması için kendisini Bursa'ya beklediklerini söylediği kaydedildi. Bursaspor'la 2020 Haziran ayına kadar mukavelesi bulunan Okan Kocuk bu sezon 12 maçta görev aldı. A Milli Takım'a da seçilen 23 yaşındaki file bekçisi kalesinde 13 gol gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.