Hava Durumu

Okan Kurt'un 'alıkonulduğu' iddiasında yeni görüntüler ortaya çıktı

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde sahibi oldukları restoranın yan komşusu ile tartıştı. Yaşanan anlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okan Kurt'un 'alıkonulduğu' iddiasında yeni görüntüler ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Beykoz'da kiracısı olduğu restoranı işleten Okan Kurt ile anlaşmazlık yaşadığı kişi arasında tartışma çıkmış, Demet Akalın da sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda Okan Kurt'un dükkanda alıkonulduğu iddiasında bulunmuştu. Basına yansıyan olay gündemde yer etmişti.

Olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Okan Kurt'un Beykoz'da bir restoranın kiracısı olduğu, kiraya veren kişinin Kurt'a "Burayı düğün merasimi için kullanamazsın, sözleşmede bu madde yok" demesi üzerine tartışma çıktığı öğrenildi.

Yaşanan olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Dükkanda yaşanan tartışma ve ardından yaşanan arbede kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde Okan Kurt'un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülüyor. Kurt ile masaya oturan kişi arasında tartışma çıkıyor. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişinin üzerine yürüyor. İlk olarak Okan Kurt'un karşısındaki kişiye saldırmasıyla arbede çıkıyor ve Kurt, tartıştığı kişiyi yere yatırıyor.

Öte yandan yaşanan olayın ardından polis soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.