Hava Durumu

Okul gezisinde facia! Öğretmen öldü 28 öğrenci yaralı

Sivas'tan Kapadokya’ya gitmek için yola çıkan öğrenci midibüsü, Kayseri’de bir evin duvarına çarptı. Kazada bir öğretmen hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2015 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2015 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul gezisinde facia!  Öğretmen öldü 28 öğrenci yaralı
Sivas'tan ortaokul sekizinci sınıfta öğrenim gören öğrencileri Nevşehir'e geziye götüren Lütfi Araçcı yönetimindeki midibüs, Kayseri-Sivas karayolunun 39'uncu kilometresinde Sarıoğlan ilçesi Palas Mahallesi'nde kontrol çıkarak, önce yol kenarındaki telefon direğine, sonra bir evin mutfak duvarına çarptı.



Kazada, aracın ön tarafında bulunan 32 yaşındaki öğretmen Abdullah Tomay hayatını kaybetti, sürücü Araçcı ile 2 öğretmen ve 25 öğrenci yaralandı.

İtfaiye ekipleri, midibüste sıkışan öğrencileri aracı keserek çıkarırken yaralı bir öğrenci ile sürücü ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı. Yaralılar, Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

“DEPREM OLDU SANDIK”

Midibüsün çarptığı evin sahibi İsmail Arslan, sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle uyandıklarını söyledi.

Deprem olduğunu sanarak dışarıya çıktıklarını anlatan Arslan, " Korkuyla dışarı çıkıp baktığımızda bir midibüsün evin arka tarafındaki mutfağın duvarına çarptığını gördük. Araçta çok sayıda öğrenci vardı. Ambulans ve itfaiyeye haber verdikten sonra aracın camlarını kırarak öğrencileri çıkarmaya çalıştık. O sırada da ambulans ve itfaiye ekipleri gelerek olaya müdahale etti. Evimizde de hasar oluştu ama çok şükür aile bireylerinin hiçbirisine bir zarar gelmedi" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.