Hava Durumu

Okul sporlarında coşku sürüyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası müsabakalar devam ederken; tamamlanan il birinciliği müsabakaları sonunda dereceye giren sporcu öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul sporlarında coşku sürüyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen okullar- arası müsabaka heyecanı sürüyor. Organizasyon kapsamında Atatürk Spor Salonu'nda Kick Boks Yıldızlar İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi. 54 okuldan 68 sporcu öğrencinin katılımıyla düzenlenen ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Yine Modern Pentatlon Minikler (A-B) ve Küçükler kategorisinde de İl Birinciliği yarışmaları heyecanı yaşandı.

KIYASIYA YARIŞTILAR

Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu ve Atatürk Stadyumu Meydanı Atletizm Pisti'nde düzenlenen yarışmalara 67 okuldan 140 sporcu katıldı. Çekişmeli geçen yarışmalar sonunda düzenlenen törenle başarılı sporcular ödüllendirildi. Tüm hızıyla süren organizasyon kapsamında ayrıca Atıcılar Halter Salonu'nda da Yıldızlar ve Gençler (A-B) final müsabakaları gerçekleştirildi. Her iki kategoride de toplam 43 sporcunun katıldığı zorlu müsabakalar sonunda sporculara madalya verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.