Hava Durumu

Okullarımızda akıl bankaları oluşturulmalı

Anadolu Lisesi Müdürleriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa’da eğitim çıtasının yükseldiğini, hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okullarımızda akıl bankaları oluşturulmalı

Turan Tayan Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet asil ile Nilüfer, Mudanya, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, Gemlik ve Orhaneli ilçelerinde bulunan Anadolu lisesi müdürleri katıldı. Bursa’da eğitim çıtasının yükseldiğini belirten Atilla Gülsar, “Bursa eğitimi son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme yakaladı ve önemli başarılar elde etti. Bu başarılar tesadüfi değil, tüm Bursa dinamikleriyle birlikte takım ruhu içinde çalışma ile geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak birçok projeyi uygulamaya koyduk. İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimiz özveri ile birlik beraberlik içinde çalıştı. Kentimizde başta Valimizin önderliğinde devlet ve hayırsever katkılarıyla önemli eğitim yatırımları yapıldı. Bu konuda katkı sağlayan herkese eğitim camiası olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

“MÜDÜRLERİMİZ OKULU ANTRENÖR GİBİ YÖNETMELİ”

Başarı için takım çalışmasının önemine vurgu yapan Atilla Gülsar, “Okul müdürlerimizin okullarını takımları yöneten bir antrenör gibi takım ruhu ile yönetmelerini arzu ediyorum. Okullarımızda gerek motivasyon, gerek fiziksel şartlar gerekse başarıyı yakalayabilmek için uygulanacak planlar konusunda öğretmen ve velilerimizle birlikte hareket etmeliyiz. Tek başımıza başarılı olma şansımızın olmadığını düşünüyorum. Okullarımızda akıl bankaları oluşturmalı ve okullarımızı hep birlikte yönetmeliyiz. Her şeyi ben bilirimle, kavga ve didişme ile hiçbir şey elde edilemez” dedi.

Kaliteli insan yetiştirmek için öğrencilere sadece bilgi yüklemenin yetmediğini ifade eden Atilla Gülsar, Öğrencilere etik ve evrensel değerlerin de öğretilmesi gerektiğine inandığını söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.