Hava Durumu

Olağan Genel Kurulu 6 Haziran'a ertelendi

Bursaspor'un 48. Olağan Genel Kurulu, yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle 6 Haziran Çarşamba gününe ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Olağan Genel Kurulu 6 Haziran'a ertelendi

Bursaspor'da ilk oturumu bugün Atatürk Spor Salonu'nda yapılması planlanan olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamaması sebebiyle ertelendi. Oy kullanmak için 55 üye imza atarken, kongrenin gerçekleşebilmesi için salt çoğunluk olan bin 550 delegenin katılımı gerektiği belirtildi. Toplam 3 bin 98 üyesi bulunan Bursaspor'da 2 bin 738 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Tüzük gereği bir hafta önce mevcut başkan İbrahim Yazıcı ve başkan adayı Cevdet Yıldız adaylık başvurularını Divan Başkanlık Kurulu'na sunmuş ve pazar günü de listelerini vermişlerdi.

Adaylar verdikleri yönetim listelerinde değişiklik yaparak, kesin listeleri 4 Haziran pazartesi günü Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edecek.


"LÜTFEN ÜYE OLMAYAN KİŞİLERİ LİSTEYE ALMASINLAR"

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya yaptığı açıklamada genel kurulu yapamadıklarını ifade ederken, "Tarihimizde bir defa çoğunluk sağlandı. Genel Kurulumuza 55 kişi geldi. Saat 19.00'da kurulu açmam gerekiyordu. Çoğunluk sağlanmadı. 6 Haziran'da 19.00'da tekrar burada buluşacağız. Başkanlara seslenmek istiyorum. Pazartesi günü listelerini getirmelerini istiyorum. Lütfen üye olmayan kişileri listeye almasınlar. Pazartesi günü mesai bitimine kadar listeleri alacağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.