Hava Durumu

Olaya Murat Cemcir de dahil oldu

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu ile röportaj yaparken "Tarafım" diyen gazeteci Ayşe Arman'ın röportaj isteğini geri çevirdi. Kural'ın yakın dostu olay sonrası ilk hamleyi yaparak Arman ve Sıla'yı takipten çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2018 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2018 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Olaya Murat Cemcir de dahil oldu

Oyuncu Murat Cemcir, Sıla Gençoğlu'nun tarafını tuttuğunu söyleyerek Ahmet Kural'la röportaj yapmak isteyen köşe yazarı Ayşe Arman ve Sıla'yı Instagram hesabından takipten çıkardı.

AHMET KURAL, AYŞE ARMAN'IN RÖPORTAJ İSTEĞİNİ REDDETTİ

Hürriyet köşe yazarı Ayşe Arman, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu ile röportaj yaparak taraf olduğunu belirtmiş, ardından da Ahmet Kural'a röportaj teklifi götürmüştü. Kural dün sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda Arman'ın tarafsız olmadığı gerekçesiyle röportaj yapmayacağını açıklamıştı.

MURAT CEMCİR İKİSİNİ DE SİLDİ

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Ahmet Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir, Sıla Gençoğlu ve Ayşe Arman'ı sosyal medya hesabı Instagram'dan takipten çıkardı.

"TARAFINIZI AÇIK BİR ŞEKİLDE BELLİ ETMİŞSİNİZ"

Ahmet Kural, kendisiyle röportaj yapmak isteyen Ayşe Arman'a şunları söyleyerek talebini reddetti: " Hürriyet Gazetesi'ndeki köşenizde 25.12.2018 Salı günü yayınlanan ve üç gün sürecek röportajınızın ilk bölümün giriş cümlesinde açık bir şekilde tarafınızı beyan etmişsiniz. Söylediklerimi ve olayın yaşandığı günden bugüne kadar olanları, belirttiğiniz bu taraf çerçevesinde yorumlayarak giriş bölümüne devam etmişsiniz. Akabinde adını 'kadın kadına dertleşme' olarak koyduğunuz bu röportajın ilk bölümünün yayımlandığı aynı gün öğlen saatlerinde asistanınız Hande Hanım'dan, menajerim Dilek Tözen'i arayarak benimle de bir röportaj yapmak isteğiniz iletmesini rica etmişsiniz.

"RÖPORTAJLARINIZA SAYGI DUYUYORUM AMA İÇTEN BULMUYORUM"

Türkiye'nin gündemini oluşturan röportajlarınıza saygı duymakla birlikte, talebinizi bu konuya özgü ve bahsettiğim nedenlerden içten bulmuyorum. Yaptığınız röportajın tek taraflı bir röportaj olduğu algısının toplumda oluştuğunu gördüğünüz anlıyorum. Savunma hakkımı kullanacağım bir dava sürecinin başladığı bir dönemde, kamuoyunu ve yargıyı bilerek veya bilmeyerek etkileyecek, çizdiğiniz çerçevedeki bir fiili durumun içinde ilkesel olarak yer almayacağım.

"RÖPORTAJ TALEBİNİZİ KABUL ETMEYECEĞİM"

Yakın geçmişte başka bir konuyla ilgili etrafınızda dönen ama kişide yarattığı manevi kırılganlık ve toplumsal itibar zedelemesi açısından benzer sonuçlar yaratan bir linçte maruz kalmış bir gazeteci olarak, sizin bu kararımı en iyi anlayacak kişi olduğunuzu düşünüyorum. Konuların getireceği noktaların gerekli kılacağı kamuoyunu bilgilendirme hakkım saklı kalmak kaydıyla, talebinizi üzülerek kabul edemeyeceğimi bildirmek isterim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.