Hava Durumu

Olaylı maçın tarihi belli oldu!

Maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle iki kez ertelenen Libertadores Kupası finali rövanş maçının Arjantin'de yapılmamasına karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Olaylı maçın tarihi belli oldu!

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) Başkanı Alejandro Dominguez, Boca Juniors ve River Plate'in başkanılarıyla bir araya geldiği toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, rövanş maçının Arjantin'de yapılmayacağı ve 8 veya 9 Aralık tarihinde farklı bir ülkede oynanacağı duyurdu.

Dominguez, River Plate ile Boca Juniors'ı karşı karşıya getircek olan final karşılaşmasının ikinci ayağının oynanacağı ülkenin ve tarihin kısa süre içinde netleşeceği açıkladı.

KARŞILAŞMA DAHA ÖNCE 2 KEZ ERTELENDİ

River Plate'in Antonio Vespucio Liberti Stadyumu'nda geçen cumartesi oynanması gereken karşılaşma, River Plate taraftarının Boca Juniors oyuncularını taşıyan otobüse saldırmasının ardından bir gün sonraya ertelenmişti. CONMEBOL, Boca Juniors Kulübünün karara itirazının ardından maçı ikinci kez erteleme kararı almıştı.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'in iki köklü kulübü arasındaki finalin ilk ayağına Boca Juniors ev sahipliği yapmış ve mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.