Hava Durumu

Öldürülen gazetecinin kızı konuştu!

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Demirel'in kızı Esma K. "Cemil, para kazandıktan sonra çok değişti" dedi

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2017 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2017 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öldürülen gazetecinin kızı konuştu!

İstanbul Başakşehir'de geçen pazartesi günü damat dehşeti yaşanmıştı. Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı Cemil K. tarafından öldürülmüştü. Daha önce şiddet uyguladığı eşi Esma K.'yı da yaralayan Cemil K. cinayetin ardından kayıplara karışmıştı.

Gazete Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre asayiş ekipleri, arabasını bıraktıktan sonra motosikletle kaçtığı tespit edilen katil zanlısını yakalayabilmek için güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri inceledi. Yapılan çalışmalarda katil zanlısının olay günü üzerinde 20 bin lira paranın olduğu belirlendi. Polis,, zanlının saklanabileceği düşünülen 18 ayrı adrese baskın düzenledi. Baskınlarda bulunamayan katil zanlısının yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

'PARA ÇOK DEĞİŞTİRDİ'

Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Esma K. önceki gün gözlerini açtı. Biraz kendine gelen Esma, yakınlarına ilk babasını sordu. Olayla ilgili soruşturma yürüten polis, henüz tam iyileşemeyen Esma'dan olayla ilgili bilgi aldı.

Polise, eve gelen eşinin kendisini tekrar döveceğinden korkması üzerine babasını çağırdığını söyleyen Esma K., "Babam eve geldi. Tartışma yaşandı. Bıçakla saldırdı. Nereye kaçmış olabileceğini bilmiyorum. Ama Cemil, para kazandıktan sonra çok değişti" dedi. Henüz tam iyileşemediği için, resmi ifadesi alınmayan Esma K.'nın verdiği bu bilgiler üzerine de polis soruşturmayı derinleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.