Hava Durumu

Ölen sahibinin koridorlarda dolaştığı dünyanın en lanetli mekanı!

Milwaukee, Wisconsin'de yer alan Pfister Oteli, "lanetli mekanlar" arasında ilk sıralarda yer alıyor. Otele bu namı veren ise ölen sahibinin hayaletinin koridorlarda dolaştığı söylentisi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölen sahibinin koridorlarda dolaştığı dünyanın en lanetli mekanı!

1893 yılında Charles Pfister tarafından inşa ettirilen otel, o kadar popüler bir hal almış ki William McKinley ve sonrasındaki tüm Amerikan Başkanlarına ev sahipliği yapmış.

Otel popülerliğini koruyarak yükselmeye devam ederken 1927 yılında otelin sahibi olan Charles Pfister vefat ediyor ve her şey tam da bu noktada başlıyor.

Charles Pfister ölmesine rağmen rezervasyon görevlileri adamın otele gelerek rezervasyon yaptırdığını gördüğünü iddia ediyordu. Bunun yanı sıra otele gelen müşteriler odalardan garip sesler duyduklarını söylüyordu.

Bir süre sonra durum öyle bir hal alıyor ki tuhaf olaylar art arda yaşanıyor. ABD'nin ve hatta dünyanın "en ünlü perili oteli" unvanını taşıyan Pfister Otelinde yaşanan en bilindik paranormal olay ise otelde konaklayan bir beyzbol takımının başına geliyor.

Büyük lig beyzbol oyuncuları, otelde kaldıkları esnada çok ciddi paranormal olaylar ile karşılaştıklarını iddia ediyor. LS Dodgers'ın bir oyuncusu olan Adrian Beltre, odasındayken kapısının çalındığını ve dışarıyı kontrol ettiğinde kimseyi göremediğini anlattı.

Beyzbolcu odasına geri döndüğünde klimanın ve televizyonun kendi kendine açılıp kapandığını iddia ediyor. Beltre, uyumak için yatağına yattığında ise yatak başlığının arkasından gelen yüksek ses ile uyanmış.

Genç beyzbolcu otelde kaldığı 3 gün boyunca yalnızca 2 saat boyunca uyuyabilmiş. Beltre'nin yanı sıra Minnesota Twins'in oyuncusu olan Carlos Gomez, en önemli maçlarından birine çıkmadan bir gün önce otelde paranormal bir olay yaşıyor.

Odada sesler duyan ve iPod'unun kendi kendine açıldığını gören Gomez, daha sonra iPod'un titremeye başladığını gördü. Cihaz o kadar şiddetli titriyordu ki neredeyse yataktan düşecekti. Sayısız elektrik arızası ve doğaüstü olduğu iddia edilen olaylar, otel kayıtlarında sık sık yer alıyor.

Otelde kalan birkaç misafir otelin kurucusu olan Charles Pfister'ı koridorlarda yürürken gördüğü için bu olaylara otelini bir türlü terk edemeyen Pfister'ın neden olduğu düşünülüyor. Pfister Oteli, paranormal olayların yaşanmaya başlamasının ardından daha popüler bir merkez haline geldi. İnsanlar, "Dünyanın en lanetli mekanı" adıyla nam salan otele her yıl bu olaylara şahit olmak için akın ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.