Hava Durumu

Olgunlar startı verdi

TÜFAD Bursa Şubesi'nin düzenlediği 31. Olgunlar Futbol Turnuvası'nın açılışında konuşan Başkan Sedat Özbağ, "Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah tüm maçlar fair-play içerisinde geçer" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Olgunlar startı verdi

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi'nin bu yıl 31. kez düzenlediği Olgunlar Futbol Turnuvası önceki gün start aldı. Bursalı futbolseverlerin merakla beklediği eski tüfeklerin kapışmasında bu yıl 2 grupta toplam 11 takım şampiyonluğa ulaşabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. 25 Mayıs tarihindeki final maçından sonra 31. şampiyon düzenlenecek törenle kupasına kavuşacak.

İLK HAFTA TAMAMLANDI

Turnuvanın önceki gün Atıcılar Spor Kompleksi'nde yapılan açılışında konuşan TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, "Heyecanla beklenen turnuvamızın açılışını gerçekleştirdik. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Fair-play kuralları çerçevesinde hak eden takımın şampiyon olmasını dilerim" dedi. Ayrıca törenden sonra oynanan ilk hafta maçlarında Bora Cabbarspor, HK Grup'u 3-1, Oyunbaz Sanat Okulu ise Gemlik İnegöllüler Derneği'ni 2-0 mağlup ederken, Yenişehirspor ile Aksüper 2-2 ve Selteks Armül Dünyası ile Sezgin Otomat 1-1 berabere kaldı.

Organizasyonun santra vuruşunu TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, eski futbolcu Özmetin Erkut, BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Bora Cabbarspor ile HK Grup'un kaptanları ve karşılaşmanın hakemi yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.