Hava Durumu

Ölüm haberini veremiyorlar!

Survivor 2020'de ünlüler takımında yarışan Ersin Korkut'un üzerine titrediği köpeği Mes Dominik adasındayken hayatını kaybetti. Bu durum yarışmayı devam ettiren Ersin Korkut'tan şimdiye kadar gizlendi. Acun Ilıcalı da yaptığı bir canlı yayında bu konuyla ilgili soruyu yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ölüm haberini veremiyorlar!

Acun Ilıcalı dün Instagram hesabından canlı yayın yaptı. Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ilıcalı, Ersin Korkut'un köpeği Mes hakkındaki durumu da anlattı. Survivor'da oyunlardaki başarısıyla adından söz ettiren Ersin Korkut'un çok sevdiği köpeği Mes geçtiğimiz ay ölmüştü.

Yarışmada da sık sık köpeğinden bahseden ve her fırsatta Mes'i çok özlediğini söyleyen Korkut'a kötü haberi kimse verememişti.

Kazandıkları iletişim oyunlarında bile hemen Mes'i soran oyuncunun, bu durumdan haberi olup olmadığı çok merak ediliyordu. İşte Ilıcalı'ya dün yaptığı canlı yayında gelen sorulardan biri de "Ersin'e köpeğinin öldüğünü söylediniz mi?" oldu.

Bu soruya bir samimiyetle cevap veren Acun Ilıcalı, "Ersin son zamanlarda köpeğiyle ilgili konuşmaya başladı, her gün köpeğinden bahsediyor. Ersin'e söylemedik bunu... Bu durum bizi de çok üzüyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.